• -20%
Pacatele tineretii si sanatatea familiei - Konstantin V. Zorin | Editura Sophia

Pacatele tineretii si sanatatea familiei - Konstantin V. Zorin | Editura Sophia

Editura Sophia
C007-000106
indisponibile
12,00 lei 15,00 lei -20%
Cu TVA

Pe fiecare dintre noi glasul constiintei ne indeamna la bine, insa de cele mai multe ori respingem aceasta chemare, ne folosim in mod gresit libertatea, atat spre raul nostru, cat si spre raul celor din jur. Crezand ca ne bucuram de viata, cadem de fapt in capcana nemiloasa a pacatului. Pacatul distruge constiinta, paralizeaza vointa, intuneca sentimentele, murdareste trupul. Pacatul destrama familii, omoara copii in pantecele mamelor, aduce diver­se boli.

Scopul acestei carti este tocmai de a preveni cititorul in legatura cu efectele patimii desfraului asupra sanatatii, dar si in legatura cu factorii care determina bunastarea membrilor familiei crestine.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Pe fiecare dintre noi glasul constiintei ne indeamna la bine, insa de cele mai multe ori respingem aceasta chemare, ne folosim in mod gresit libertatea, atat spre raul nostru, cat si spre raul celor din jur. Crezand ca ne bucuram de viata, cadem de fapt in capcana nemiloasa a pacatului. Pacatul distruge constiinta, paralizeaza vointa, intuneca sentimentele, murdareste trupul. Pacatul destrama familii, omoara copii in pantecele mamelor, aduce diver­se boli. Scopul acestei carti este tocmai de a preveni cititorul in legatura cu efectele patimii desfraului asupra sanatatii, dar si in legatura cu factorii care determina bunastarea membrilor familiei crestine.

Detalii ale produsului

Barcode
9789731361765
Autori
Konstantin V. Zorin
Nr. pagini
224
Anul publicarii
2009
Editie
2009
Titlul cartii
Pacatele tineretii si sanatatea familiei
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
20

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist