• -40%
Legiunea blestematilor (ed. 2020) - Sven Hassel | editura Nemira

Legiunea blestematilor (ed. 2020) - Sven Hassel | editura Nemira

Editura Nemira
C015-000026
In stoc
27,00 lei 44,99 lei -40%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

În război, omul ajunge carne de tun.

Condamnat pentru dezertare din armata germană, Sven Hassel e trimis într-o cazarmă-închisoare pe Frontul de Est, unde el și ceilalți camarazi sunt considerați carne de tun în fața implacabilei Armate Roșii.

Puțini și prost înarmați, ei vor descoperi limitele la care se poate ajunge pentru supraviețuirea în stepele siberiene. Al Doilea Război Mondial devine teatrul celor mai sângeroase bătălii, iar oamenii, simple animale de povară sacrificate în tumultul istoriei.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

In război, omul ajunge carne de tun. Condamnat pentru dezertare din armata germană, Sven Hassel e trimis intr-o cazarmă-inchisoare pe Frontul de Est, unde el si ceilalti camarazi sunt considerati carne de tun in fata implacabilei Armate Rosii. Putini si prost inarmati, ei vor descoperi limitele la care se poate ajunge pentru supravietuirea in stepele siberiene. Al Doilea Război Mondial devine teatrul celor mai sangeroase bătălii, iar oamenii, simple animale de povară sacrificate in tumultul istoriei. "Cand simti că fiecare secundă ar putea fi ultima, ai tot timpul să gandesti, vă asigur. Si pentru prima dată, de-o vesnicie, redobandisem constiinta de a fi cineva. De la o vreme incetasem să mai am despre mine insumi cea mai neinsemnată părere; personalitatea imi fusese comprimată, strivită in fel si chip, dar reinviase, supravietuind umilintelor si degradărilor zilnice. Te salut, constiintă! Mai existi, totusi. Si ai rămas tu insăti. Priveste-te: esti pe cale să faci un lucru pe care ceilalti n-ar indrăzni să-l facă. Mai esti incă in stare de ceva. Ceva indispensabil.“

Detalii ale produsului

Barcode
9786064306739
Autori
Sven Hassel
Nr. pagini
320
Anul publicarii
2020
Editie
2020
Titlul cartii
Legiunea blestematilor (ed. 2020)
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
40

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist