• -40%
Suspicious Minds - Gwenda Bond | Editura Nemira

Suspicious Minds (ed. 2020) - Gwenda Bond | editura Nemira

Editura Nemira
C015-000039
Ultimele produse in stoc
20,99 lei 34,99 lei -40%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Serie de romane inspirate din universul serialului de televiziune Stranger Things, realizat de Netflix.

Unul dintre cele mai vizionate și îndrăgite seriale din ultimii ani, cu recorduri impresionante de audiență, care a cucerit publicul printr-un univers retro, al coloraților ani ’80, plin de mister și de supranatural.

Un laborator misterios. Un om de știință malefic. O istorie secretă. Suspicious minds, de Gwenda Bond, spune povestea mamei lui Unsprezece.

 

Înainte de Demogorgon…

înainte de Stăpânul Minții…

teroarea avea chip uman.

În vara anului 1969, tineretul american fierbe. Terry Ives, o studentă de la un campus liniștit din Indiana, nu are nicio legătură cu tumultul din Vietnam sau cu protestele de la Washington. Însă în Laboratorul Hawkins, condus de Martin Brenner, o conspirație amenință totul. Terry Ives și Martin Brenner vor începe un război cu totul diferit de cel în desfășurare: un război al cărui câmp de luptă e chiar mintea umană.

„Prequel-ul pe care toți fanii l-au așteptat.“

Kirkus Reviews

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Serie de romane inspirate din universul serialului de televiziune Stranger Things, realizat de Netflix. Unul dintre cele mai vizionate si indrăgite seriale din ultimii ani, cu recorduri impresionante de audientă, care a cucerit publicul printr-un univers retro, al coloratilor ani ’80, plin de mister si de supranatural.  Un laborator misterios. Un om de stiintă malefic. O istorie secretă. Suspicious minds, de Gwenda Bond, spune povestea mamei lui Unsprezece.  Inainte de Demogorgon…  inainte de Stăpanul Mintii…  teroarea avea chip uman.  In vara anului 1969, tineretul american fierbe. Terry Ives, o studentă de la un campus linistit din Indiana, nu are nicio legătură cu tumultul din Vietnam sau cu protestele de la Washington. Insă in Laboratorul Hawkins, condus de Martin Brenner, o conspiratie amenintă totul. Terry Ives si Martin Brenner vor incepe un război cu totul diferit de cel in desfăsurare: un război al cărui camp de luptă e chiar mintea umană. "Prequel-ul pe care toti fanii l-au asteptat.“ Kirkus Reviews

Detalii ale produsului

Barcode
9786064306708
Autori
Gwenda Bond
Nr. pagini
320
Anul publicarii
2020
Editie
2020
Titlul cartii
Suspicious Minds (ed. 2020)
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
40

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist