• -31%
Bucureștiul mutilat - Andrei Pandele | Editura Humanitas

Bucureștiul mutilat - Andrei Pandele | Editura Humanitas

Editura Humanitas
C004-000323
indisponibile
41,30 lei 59,85 lei -31%
Cu TVA

„Poate că Andrei Pandele a inventat aparatul fotografic ideal, acela care imprimă direct în memoria noastră ceea ce vedem, dar cu inima, sufletul şi viziunea lui.“ (DINU LAZĂR)

„Fotografiile lui Andrei Pandele sunt singurele fotografii-document făcute cu umor şi interes, şi singurele care rezistă unei probe a timpului.“ (COSMIN BUMBUŢ)

Fotografia de pe copertă: Templul Unirea Sfântă din București (sinagoga breslei croitorilor), monument istoric, de pe str. Mămulari, încadrată amenințător de excavatoare. (februarie 1986, © Andrei Pandele)

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Cu fotografii de Andrei Pandele, Dan Vartanian, Dan Dinescu, Sorin Vasilescu, Peter Derer, Şerban Lăcriţeanu, Andrei Birsan, Nic Hanu, Radu Ştefănescu "Poate că Andrei Pandele a inventat aparatul fotografic ideal, acela care imprimă direct in memoria noastră ceea ce vedem, dar cu inima, sufletul şi viziunea lui.“ (DINU LAZAR) "Fotografiile lui Andrei Pandele sunt singurele fotografii-document făcute cu umor şi interes, şi singurele care rezistă unei probe a timpului.“ (COSMIN BUMBUŢ) Fotografia de pe copertă: Templul Unirea Sfantă din Bucuresti (sinagoga breslei croitorilor), monument istoric, de pe str. Mămulari, incadrată amenintător de excavatoare. (februarie 1986, © Andrei Pandele) Aprilie 1985. Ansamblul mănăstirii Mihai Vodă, considerat si in perioada comunistă unul dintre cele mai preţioase monumente ale Bucurestiului, nu a scăpat de politica de excludere a lăcaselor de cult din perimetrul vizual, adoptată de cuplul Ceausescu. Ctitorie din 1594 a lui Mihai Viteazul, adăpostind din 1916 Arhivele Statului, mănăstirea a fost demolată. (© Andrei Pandele)

Detalii ale produsului

Barcode
9789735061982
Autori
Andrei Pandele
Nr. pagini
228
Anul publicarii
2018
Editie
2018
Titlul cartii
Bucurestiul mutilat
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
31
Cod furnizor
HU002824/1
Colectie
In afara colectiilor

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist