• -31%
Războaiele lui Putin - Mark Galeotti | Editura Humanitas

Războaiele lui Putin - Mark Galeotti | Editura Humanitas

Editura Humanitas
C004-001493
Ultimele produse in stoc
57,24 lei 82,95 lei -31%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Venirea la putere a lui Vladimir Putin a inaugurat epoca cea mai agresivă din punct de vedere militar din istoria Rusiei de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial încoace.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Venirea la putere a lui Vladimir Putin a inaugurat epoca cea mai agresivă din punct de vedere militar din istoria Rusiei de la incheierea celui de-al Doilea Război Mondial incoace. Dar cum s-a transformat armata sovietică in armata rusă de azi?

Cine a reformat-o, si in ce măsură? Ce s-a intamplat de fapt in teatrele de război unde Rusia s-a implicat activ, testandu-si armamentul modern si militarii? Ce au invătat rusii din experienta militară sovietică si din războaiele recente? Care este capacitatea reală a celei de-a doua armate a lumii?

Oare campania din Ucraina incepută in 2022 va insemna sfarsitul militarismului rus sau al autocratului Putin? Mark Galeotti, cel mai bun specialist actual in istoria si politica militară a Rusiei, răspunde documentat la toate aceste intrebări si la multe altele, analizand etapele transformării unuia dintre cele mai mari si mai complexe sisteme militare din lume.

Detalii ale produsului

Barcode
9789735077778
Autori
Mark Galeotti
Nr. pagini
472
Anul publicarii
2023
Editie
2023
Titlul cartii
Războaiele lui Putin
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
31
Cod furnizor
HU003374/1
Colectie
Istorie contemporana

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Recomandari

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist