• -33%
Fără poză de profil - Anca Vieru | Editura Polirom

Fără poză de profil - Anca Vieru | Editura Polirom

Editura Polirom
C006-001874
Ultimele produse in stoc
23,42 lei 34,95 lei -33%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Un volum în care adunam întâmplări și personaje urbane, povestiri despre viața de cuplu, despre prietenie, despre dragoste sau despre lipsa ei.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

"Un volum in care adunam intamplări si personaje urbane, povestiri despre viata de cuplu, despre prietenie, despre dragoste sau despre lipsa ei. La un moment dat insă am observat un laitmotiv, un fel de personaj suplimentar care apărea in povestiri: fotografia, in multele ei forme si utilizări. Albume de familie, social media, bloguri, Google StreetView, toate inrădăcinate si acceptate in viata noastră. Dar oare cum ar fi viata modernă fără fotografii? Asa s-a născut una dintre povestiri.” (Anca Vieru)

"In povestirile Ancăi Vieru intri usor, de la primele cuvinte. Un singur paragraf – si esti prins. Totul e firesc, bine cunoscut, familiar. Nimic nu anuntă furtuna, nimeni nu semnalizează pericolul, capcana in care ai căzut. Dar stii cu precizie că aventura in care ai intrat nu are sanse să se termine cu bine. De ce? Asta o face specială pe autoare, capacitatea ei de a strecura in subsolul cuvintelor calme si precise nelinisti si emotii rău prevestitoare. Existenta personajelor te-a prins si nici după ce ai citit ultima frază nu esti sigur că s-a terminat. Acolo incepe altă poveste, pe care va trebui s-o rezolvi singur.” (Florin Iaru)

Detalii ale produsului

Barcode
9789734690404
Autori
Anca Vieru
Nr. pagini
200
Anul publicarii
2022
Editie
2022
Titlul cartii
Fără poză de profil
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
33

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist