• -5%
Ghidul orientativ pentru planificarea activitatilor instructiv-educative din gradinita - Nicoleta Stan | Editura Miniped

Ghid orientativ pentru planificarea activitatilor instructiv-educative din gradinita - Nicoleta Stan | Editura Miniped

Editura Miniped
C034-000008
In stoc
50,35 lei 53,00 lei -5%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare
Ghidul este elaborat astfel încât poate fi folosit atât de gradinițele cu program normal cât și de grădinițele cu program prelungit, activitățile specifice fiecărui program fiind marcate printr-o legendă care este descrisă în partea de introducere a cărții.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Cadrul didactic care lucrează in invătămantul prescolar este nevoit in permanentă să se reinventeze, să se inspire, să caute metode si mijloace didactice noi care să-l ajute in organizarea, proiectarea si sustinerea unor activităti de succes cu micutii copilasi. In această directie a fost elaborat Ghidul orientativ pentru proiectarea activitătilor instructiv-educative din grădinită care aduce in atentia cititorilor idei noi in speranta că vor servi drept sursă de inspiratie in crearea unor momente minunate la grupă. Ghidul cuprinde notiuni teoretice utile oricărui profesor din invătămantul prescolar dar si materiale digitale ce pot fi utilizate prin accesarea link-urilor introduse in ghid, in dreptul activitătilor. Ghidul este elaborat astfel incat poate fi folosit atat de gradinitele cu program normal cat si de grădinitele cu program prelungit, activitătile specifice fiecărui program fiind marcate printr-o legendă care este descrisă in partea de INTRODUCERE a cărtii.

Detalii ale produsului

Barcode
9786069714072
Autori
Nicoleta Stan
Nr. pagini
232
Anul publicarii
2022
Editie
2022
Titlul cartii
Ghidul orientativ pentru planificarea activitatilor instructiv-educative din gradinita
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
5

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist