• -30%
Deschizătorii de drumuri - Wade Davis | Editura Polirom

Deschizătorii de drumuri - Wade Davis | Editura Polirom

Editura Polirom
C006-001965
Ultimele produse in stoc
27,96 lei 39,95 lei -30%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

După ce a străbătut globul în lung şi-n lat timp de mai bine de 40 de ani, Wade Davis, considerat de National Geographic Society unul dintre cei mai importanţi exploratori de la cumpăna dintre milenii, ne înfăţişează realitatea ameninţărilor existente astăzi la adresa nu doar a diversităţii elementelor biologice, ci şi a celei umane şi culturale.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

După ce a străbătut globul in lung şi-n lat timp de mai bine de 40 de ani, Wade Davis, considerat de National Geographic Society unul dintre cei mai importanţi exploratori de la cumpăna dintre milenii, ne infăţişează realitatea ameninţărilor existente astăzi la adresa nu doar a diversităţii elementelor biologice, ci şi a celei umane şi culturale.

După părerea autorului, in viitorul apropiat, multe dintre cele mai fragile culturi sunt sortite să dispară, iar odată cu acestea, cunoştinţe acumulate de milenii, modul de gandire, arta şi spiritualitatea unor intregi popoare: o adevărată memorie a planetei, a cărei pierdere ar fi incomensurabilă. Din Polinezia in Anzi, din Mali in Groenlanda, din Tibet in Australia, Wade Davis ne poartă intr-o călătorie care este atat o pledoarie in favoarea culturilor străvechi, cat şi o invitaţie la a vedea altfel lumea, inainte de a fi prea tarziu. O abordare antropologică actuală, conform căreia modelul nostru de societate este doar unul dintre multe altele, iar superioritatea sa este relativă.

Detalii ale produsului

Barcode
9789734686889
Autori
Wade Davis
Nr. pagini
272
Anul publicarii
2022
Editie
2022
Titlul cartii
Deschizătorii de drumuri
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
30

Reviews (0)

Nu exista recenzii

6 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist