• -20%
Dumnezeu este iubire - Jean-Claude Larchet | Editura Sophia

Dumnezeu este iubire - Jean-Claude Larchet | Editura Sophia

Editura Sophia
C007-000094
Ultimele produse in stoc
24,00 lei 30,00 lei -20%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Staretul Siluan, calugar rus din Muntele Athos, s-a nascut in 1866 si a murit in 1938. El a fost canonizat in 26 noiembrie 1987 si este considerat ca unul dintre cei mai mari sfinti ortodocsi ai secolului XX.

El este autorul unor insemnari de o mare forta duhovniceasca, care conving pe data si se intiparesc pentru totdeauna in mintea si sufletul celui care le citeste.

Studiile care constituie prima parte a acestei lucrari sunt o modesta prelungire a demersului exegetic al Arhimandritului Sofronie. Partea a doua a acestei carti prezinta cateva scrisori scrise de Sfantul Siluan in ultimele luni ale existentei sale. Ultima dintre aceste scrisori, adresata lui Chiril – viitorul arhimandrit Serghie – Sevici, este totodata si cel din urma text scris de Sf?ntul Siluan. De aceea, o putem privi drept o adevarata pecete a marturiei si invataturii sale.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Staretul Siluan, calugar rus din Muntele Athos, s-a nascut in 1866 si a murit in 1938. El a fost canonizat in 26 noiembrie 1987 si este considerat ca unul dintre cei mai mari sfinti ortodocsi ai secolului XX. El este autorul unor insemnari de o mare forta duhovniceasca, care conving pe data si se intiparesc pentru totdeauna in mintea si sufletul celui care le citeste. Studiile care constituie prima parte a acestei lucrari sunt o modesta prelungire a demersului exegetic al Arhimandritului Sofronie. Partea a doua a acestei carti prezinta cateva scrisori scrise de Sfantul Siluan in ultimele luni ale existentei sale. Ultima dintre aceste scrisori, adresata lui Chiril – viitorul arhimandrit Serghie – Sevici, este totodata si cel din urma text scris de Sf?ntul Siluan. De aceea, o putem privi drept o adevarata pecete a marturiei si invataturii sale.

Detalii ale produsului

Barcode
9789731364704
Autori
Jean-Claude Larchet
Nr. pagini
384
Anul publicarii
2015
Editie
2015
Titlul cartii
Dumnezeu este iubire. Marturia Sfantului Siluan Athonitul
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
20

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist