• -20%
Antiparenting. Sensul pierdut al paternității - Savatie Baștovoi

Antiparenting. Sensul pierdut al paternității - Savatie Baștovoi

Editura Cathisma
C008-000002
In stoc
28,00 lei 35,00 lei -20%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Fondatorul Antiparenting‑ului este Savatie Baștovoi, el însuși rodul unui experiment educațional. Părinții săi, tatăl – profesor universitar de filosofie și mama – regizor de teatru, se mută într‑un sat mic înconjurat de păduri, îndată după nașterea primului lor fiu. Copilăria plină de culori și aventuri va ajunge subiectul primului roman moldovenesc tradus la Paris, scris la doar 21 de ani. Obișnuit să sară prin copaci și să îmblînzească caii de pe șes, tînărul precoce va sări la fel de ușor prin literatură, adunînd numeroase premii literare.

Astăzi Savatie Baștovoi este unul dintre cei mai prolifici și mai vînduți autori români în viață, tirajele cărților sale depășind 200 000 ex. Opiniile sale despre educație au provocat adevărate războaie internautice între grupurile promotoare a noilor curente de parenting și grupul Antiparenting.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Antiparenting este suma experientelor mele: este o carte solidă, alcătuită din două părti teoretice in 33 de capitole si 10 povestiri-tablou din copilărie si adolescentă. Este o abordare fenomenologică a fenomenului Parenting, cu o excursie in filosofia paternitătii asa cum apare ea in Biblie si Confucianism, cu multe ilustratii de caz. Ca romancier, vă asigur o lectură captivantă, ca jurnalist preocupat de anchete de mare răsunet in Romania, Moldova si Rusia, vă asigur o carte foarte bine documentată si responsabilă. Ca om crescut in pădure, vă dăruiesc o carte plină de culori, sunete si mirosuri. Ca om al lui Dumnezeu, vă impărtăsesc sufletul meu si multă căldură. Sper să primiti acest dar al meu. Vi-l ofer din toată inima. (Savatie Bastovoi) Antiparenting a devenit un fenomen inainte de a fi o carte. Este primul experiment de acest fel, cind o carte se scrie cu peste 10 000 de cititori in fată care comentează, contrazic si completează cele scrise. Sintem in premieră mondială. S‑ar putea ca acesta să devină un nou mod de a scrie cărti, un nou gen de literatură. Vocile cititorilor se regăsesc nu doar la nivel de idei si atmosferă, ci chiar străbat in carte la modul cel mai direct, in calitate de actori. www.facebook.com/groups/Antiparenting/ Fondatorul Antiparenting‑ului este Savatie Bastovoi, el insusi rodul unui experiment educational. Părintii săi, tatăl – profesor universitar de filosofie si mama – regizor de teatru, se mută intr‑un sat mic inconjurat de păduri, indată după nasterea primului lor fiu. Copilăria plină de culori si aventuri va ajunge subiectul primului roman moldovenesc tradus la Paris, scris la doar 21 de ani. Obisnuit să sară prin copaci si să imblinzească caii de pe ses, tinărul precoce va sări la fel de usor prin literatură, adunind numeroase premii literare. Astăzi Savatie Bastovoi este unul dintre cei mai prolifici si mai vinduti autori romani in viată, tirajele cărtilor sale depăsind 200 000 ex. Opiniile sale despre educatie au provocat adevărate războaie internautice intre grupurile promotoare a noilor curente de parenting si grupul Antiparenting.

Detalii ale produsului

Barcode
9786068272207
Autori
Savatie Baștovoi
Nr. pagini
264
Anul publicarii
2017
Editie
2017
Tip coperta
Cartonata (Hardcover)
Discount
20

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist