• -15%
Despre frumusete - Mitropolitul Antonie | Editura Sophia

Despre frumusete - Mitropolitul Antonie | Editura Sophia

Editura Sophia
C007-000055
Ultimele produse in stoc
8,50 lei 10,00 lei -15%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Exista clipe, binecuvantate sau tragice, cand o persoana pe care o cunosteam ni se reveleaza intr‑o lumina si cu o adancime si o frumusete nespusa, pe care inainte nici nu le‑am fi ­banuit.

Acest lucru se intampla cand ni se deschid ochii, intr‑o clipa de curatie a inimii; pentru ca nu numai pe Dumnezeu Insusi Il pot vedea cei curati cu inima, ci si chipul Lui in intelesul de lumina care straluceste in intunericul unui suflet omenesc, al vietii omenesti, chip pe care il putem vedea atunci cand inima noastra gaseste odihna, cand prin ea trece lumina, cand e curatita.


Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Exista clipe, binecuvantate sau tragice, cand o persoana pe care o cunosteam ni se reveleaza intr‑o lumina si cu o adancime si o frumusete nespusa, pe care inainte nici nu le‑am fi ­banuit. Acest lucru se intampla cand ni se deschid ochii, intr‑o clipa de curatie a inimii; pentru ca nu numai pe Dumnezeu Insusi Il pot vedea cei curati cu inima, ci si chipul Lui in intelesul de lumina care straluceste in intunericul unui suflet omenesc, al vietii omenesti, chip pe care il putem vedea atunci cand inima noastra gaseste odihna, cand prin ea trece lumina, cand e curatita. Mai sunt si clipe cand putem vedea pe cineva pe care credeam ca il cunoastem bine, dar il descoperim intr‑o lumina noua, printr‑o revelatie. Se poate intampla atunci cand cineva straluceste de bucurie, de dragoste, de chemarea de a I se inchina lui Dumnezeu si de a‑L adora. Se mai poate intampla atunci cand cineva a ajuns la o adancime a suferintei, la o rastignire, cand suferinta insasi se curateste si nu mai ramane in ea nici o urma de ura, de neimpacare, de amaraciune, nici o urma de rau; cand iese la lumina, curata, suferinta, dupa cum a stralucit, nevazuta pentru atatia, suferinta Domnului Hristos rastignit pe cruce. Mitropolitul Antonie

Detalii ale produsului

Barcode
9789731366883
Autori
Mitrop. Antonie De Suroj
Nr. pagini
96
Anul publicarii
2019
Editie
2019
Titlul cartii
Despre frumusete
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
15

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist