• -15%
Sfaturi pentru viata de familie - Porfirie Kavsokalyvitul

Sfaturi pentru viata de familie - Porfirie Kavsokalyvitul

Editura Sophia/Metafraze
C007-000126
Ultimele produse in stoc
12,75 lei 15,00 lei -15%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

„Hristos este noua viata! Lumina, viata si bucuria familiei. E totul! Sa-L iubim cu toata puterea sufletului si, cand problemele cotidiene ne apasa si intristeaza, sa ne in­drep­tam omul cel launtric spre Dumnezeu si sa-L chemam in rugaciune. Uite! Hristos ne asteapta si, de indata ce Ii facem cat de putin loc in inima noastra, intra numaidecat, si atunci le avem pe toate. Vine asemenea unei raze de soare si ne incalzeste.

In ce priveste problemele din familie, in­semnatate are nu indepartarea lor cu totul – lucru, de altfel, cu neputinta, ci felul in care sunt infruntate. Cel deznadajduit se intristeaza, isi pierde dispozitia si puterea. Pe cand cel cu nadejde inainteaza (…). Dum­nezeu Se ingrijeste pana si de cele mai ne­in­semnate amanunte ale vietii noastre. Nu este nepasator fata de noi, nu suntem singuri in lume. Ne iubeste mult, ne are in minte in fiecare clipa si ne ocroteste. Trebuie sa pricepem acest lucru si sa nu ne fie teama de nimic.”

Sfantul Porfirie

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

"Hristos este noua viata! Lumina, viata si bucuria familiei. E totul! Sa-L iubim cu toata puterea sufletului si, cand problemele cotidiene ne apasa si intristeaza, sa ne in­drep­tam omul cel launtric spre Dumnezeu si sa-L chemam in rugaciune. Uite! Hristos ne asteapta si, de indata ce Ii facem cat de putin loc in inima noastra, intra numaidecat, si atunci le avem pe toate. Vine asemenea unei raze de soare si ne incalzeste. In ce priveste problemele din familie, in­semnatate are nu indepartarea lor cu totul – lucru, de altfel, cu neputinta, ci felul in care sunt infruntate. Cel deznadajduit se intristeaza, isi pierde dispozitia si puterea. Pe cand cel cu nadejde inainteaza (…). Dum­nezeu Se ingrijeste pana si de cele mai ne­in­semnate amanunte ale vietii noastre. Nu este nepasator fata de noi, nu suntem singuri in lume. Ne iubeste mult, ne are in minte in fiecare clipa si ne ocroteste. Trebuie sa pricepem acest lucru si sa nu ne fie teama de nimic.” Sfantul Porfirie

Detalii ale produsului

Barcode
9789731366722
Autori
Porfirie Kavsokalyvitul
Nr. pagini
208
Anul publicarii
2019
Editie
2019
Titlul cartii
Sfaturi pentru viata de familie
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
15

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist