• -31%
Inotand cu elefantul, in brate cu pisica - Yoko Ogawa | Editura Humanitas

Inotand cu elefantul, in brate cu pisica - Yoko Ogawa | Editura Humanitas

Editura Humanitas
C004-000112
indisponibile
23,46 lei 34,00 lei -31%
Cu TVA

Un băiețel care se naște cu buzele lipite, un elefant condamnat să trăiască pe terasa unui centru comercial, o fetiță dispărută în spațiul dintre două clădiri, un șofer de autobuz maestru în arta patiseriei și a șahului și o misterioasă păpușă-automat fac din Înotând cu elefantul, în brațe cu pisica un roman al instantaneelor pline de lirism, stranietate și miracol.

Singuratic și rezervat, un puști de șapte ani întâlnește din întâmplare un fost șofer obez, locatar al unui autobuz uimitor. Pasionat de șah, după ale cărui reguli se ghidează ca și cum ar fi o religie, acesta îi va descoperi talentul neobișnuit, transformându-l în urmașul său spiritual. 

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Traducere si note de Raluca Nicolae Un băietel care se naste cu buzele lipite, un elefant condamnat să trăiască pe terasa unui centru comercial, o fetită dispărută in spatiul dintre două clădiri, un sofer de autobuz maestru in arta patiseriei si a sahului si o misterioasă păpusă-automat fac din Inotand cu elefantul, in brate cu pisica un roman al instantaneelor pline de lirism, stranietate si miracol. Yōko Ogawa continuă explorarea relatiei dintre maestru si discipolul-copil din Profesorul si menajera intr-o simfonie a pasiunii impărtăsite, dar si a sensibilitătii devoratoare. Singuratic si rezervat, un pusti de sapte ani intalneste din intamplare un fost sofer obez, locatar al unui autobuz uimitor. Pasionat de sah, după ale cărui reguli se ghidează ca si cum ar fi o religie, acesta ii va descoperi talentul neobisnuit, transformandu-l in urmasul său spiritual. Băiatul este deopotrivă fascinat de un elefant dus candva pe acoperisul unui mare magazin si de o fetită prizonieră in firida intunecoasă dintre două case din cartierul său. Cand Maestrul moare si trupul lui rămane captiv in autobuz, micul sahist are convingerea că a descoperit sentinta fatidică a oricărei existente: "Să cresti e o dramă“.

Detalii ale produsului

Barcode
9786067796889
Autori
Yoko Ogawa
Nr. pagini
272
Anul publicarii
2020
Editie
2020
Titlul cartii
Inotand cu elefantul
in brate cu pisica
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
31
Cod furnizor
FI000626/1
Colectie
Raftul Denisei

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist