• -31%
Răzbunarea iertării - Eric-Emmanuel Schmitt | Editura Humanitas

Răzbunarea iertării - Eric-Emmanuel Schmitt | Editura Humanitas

Editura Humanitas
C004-000190
Ultimele produse in stoc
25,36 lei 36,75 lei -31%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Patru povești și patru destine ieșite din comun imaginate de Eric-Emmanuel Schmitt pentru a explora sentimentele intense, aproape niciodată mărturisite, care ne determină gesturile extreme.

„Poate fi definit un om printr-o singurã faptã? Și este iertarea mereu posibilă? Acestea sunt întrebările care răsună neîncetat în fundalul poveștilor cu deznodământ implacabil ale lui Schmitt. Iar autorul le răspunde cu virtuozitatea care e o constantă a scrisului său.“ – Lire

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Două gemene adorabile văd lumina zilei intr-un sat idilic, dar viata lor nu se va dovedi atat de feerică pe cat o prevestea povestea nasterii lor: la inceput nedespărtite, vor ajunge rivale, dacă nu chiar dusmance de moarte. Un bancher versat si cinic, mereu răsfătat de soartă, invată, de la o mamă dispusă să renunte la tot pentru fiul ei, lectia sacrificiului si a iertării. Un criminal in serie inchis pe viata este chemat săptămanal la vorbitor, dar nu de mama lui, ci de cea a cărei fiică a ucis-o cu bestialitate. Ce urmăreste indurerata Elise? L-a iertat pe monstru, sau vrea să-i alunge linistea? Zilele tihnite ale lui Werner von Breslau, un nonagenar retras, fost pilot de vanătoare reconvertit in grădinar pasionat, se imbogătesc cu imprevizibilele vizite ale lui Daphne, o fetită din vecini, alături de care bătranul taciturn va descoperi calea spre inocentă. Maestru al nuvelei (gen literar care i-a adus un Premiu Goncourt in 2010), Schmitt le oferă cititorilor săi, cu acest nou volum, patru texte surprinzătoare si tot atatea ipostaze ale volatilei relatii dintre vinovătie si iertare.

Detalii ale produsului

Barcode
9786060971238
Autori
Eric-Emmanuel Schmitt
Nr. pagini
264
Anul publicarii
2019
Editie
2019
Titlul cartii
Razbunarea iertarii
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
31
Cod furnizor
FI000566/2
Colectie
Serie de autor

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist