• La reducere!
  • -27%
Despre baieti: raspunsuri la cele mai frecvente intrebari   - Michael Thompson | Editura Humanitas

Despre baieti: raspunsuri la cele mai frecvente intrebari - Michael Thompson | Editura Humanitas

Editura Humanitas
C004-000442
Ultimele produse in stoc
28,47 lei 39,00 lei -27%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Despre băieți abordează teme de actualitate precum presiunea socială, imaginea despre sine și sexualitatea, ADHD-ul, dar și subiecte clasice ca prieteniile, relația cu frații/surorile, divorțul părinților, admiterea la facultate etc. Michael Thompson ne pune la dispoziție o serie de informații neprețuite, sfaturi practice și cunoștințe absolut esențiale care ne vor ajuta să ne creștem fiii în așa fel încât să devină bărbaţi sănătoşi din punct de vedere emoțional și responsabili.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Traducere de Veronica Sidon Băiatul meu are 8 ani și e singurul din clasă care nu are o consolă. Mă tem că jocurile electronice creează dependență. Ce părere aveți? Jon este în clasa a patra, a fost diagnosticat cu ADHD, iar pentru el școala e un chin. Cum am putea să-l ajutăm? Fiii noștri au 9 și 11 ani. Mereu s-au luat la întrecere. Cum îi pot învăța să fie ei înșiși în loc să se compare unul cu altul?

Când să mă aștept ca fiul nostru să arate că înțelege femeile? Deocamdată, la 12 ani, pare un misogin în devenire. Ar trebui să intervin? Sau doar să sper că îi va trece?

Cum să ne ajutăm fiul de 15 ani să-și gestioneze furia?

Iată doar câteva dintre întrebările la care Michael Thompson, psiholog cu o vastă experiență în probleme familiale, oferă răspunsuri. Soluțiile propuse sunt menite să ajute părinții de băieți – atât copii, cât și adolescenți – să-și înțeleagă mai bine fiii. Scrisă cu umor și pricepere, într-un stil simplu și captivant, Despre băieți abordează teme de actualitate precum presiunea socială, imaginea despre sine și sexualitatea, ADHD-ul, dar și subiecte clasice ca prieteniile, relația cu frații/surorile, divorțul părinților, admiterea la facultate etc. Michael Thompson ne pune la dispoziție o serie de informații neprețuite, sfaturi practice și cunoștințe absolut esențiale care ne vor ajuta să ne creștem fiii în așa fel încât să devină bărbaţi sănătoşi din punct de vedere emoțional și responsabili.

„Din cartea lui Michael Thompson veți descoperi nu doar că băieții au o viață emoțională complexă, ci și ceea ce vă trebuie pentru a îndeplini cu succes cel mai important job din lume: acela de a fi părinte.“ — Boston Globe

Detalii ale produsului

Barcode
9789735059330
Autori
Michael Thompson
Nr. pagini
300
Anul publicarii
2020
Editie
2020
Titlul cartii
Despre baieti: raspunsuri la cele mai frecvente intrebari
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Titlul original
peaking of Boys: Answers to the Most-Asked Questions about Raising Sons
Discount
27
Cod furnizor
HU003055/1
Colectie
Practic
Format
130 x 200 mm

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Recomandari

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist