• -32%
Emoţii vindecătoare - D. Goleman | CVP

Emoţii vindecătoare - D. Goleman | CVP

Editura Curtea Veche
C002-000009
Ultimele produse in stoc
34,00 lei 50,00 lei -32%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Emoţii vindecătoare. Dialoguri cu Dalai Lama despre raţiune, emoţii şi sănătate, autor Daniel Goleman carte aparuta la editura Curtea Veche Publishing anul publicarii: 2008 format 14,5×20,5 cm

Poate mintea să vindece corpul ? Ce emoții sunt asociate cu accentuarea stării de bine ? Cum funcționeaza înțelegerea în context medical ? Existi un fundament biologic pentru etică? Cum ne poate ajuta moartea să. înțelegem natura minți ? În vara anului 1997, zece oameni din mediul academic occidental, care se ocupă de o gamă largă de discipline, s-au adunat in sala de întâlniri a lui Dalai Lama din Dharamsala, in India, pentru a se confrunta cu aceste intrebări in cadrul celei de-a treia conferințe Minte și Viațăl.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Oare mintea ne poate vindeca trupul? Cum sunt interconectate creierul, sistemul imunitar şi emoţiile? Care sunt emoţiile asociate cu starea de bine? Cum anume funcţionează inţelegerea, ca funcţie a minţii, in context medical? Există oare o fundamentare biologică a eticii? Cum ne poate ajuta ideea de moarte să inţelegem natura minţii?Acestea sunt intrebările la care un grup de oameni de ştiinţă cunoscuţi, impreună cu Dalai Lama, au incercat să răspundă in cadrul unor intalniri ce au avut loc la Dharamsala, India.Emoţii vindecătoare este o carte neobişnuită pentru că explorează o interdependenţă de un tip aparte, ce constituie insăşi esenţa vieţii: cea dintre minte, corp si spirit. Intrebările, răspunsurile, comentariile care au constituit acest dialog intens reuşesc să ne lărgească viziunea asupra lumii, explorand conexiuni intre aspecte legate de fiinţa umană pe care nu le credeam posibile.

Detalii ale produsului

Barcode
9786064406033
Autori
Daniel Goleman
Nr. pagini
304
Anul publicarii
2008
Editie
2008
Titlul cartii
Emotii vindecatoare
Subtitlu
Dialoguri cu Dalai Lama despre ratiune
emotii si sanatate
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Titlul original
Isadora Moon Goes Camping
Discount
32

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist