• -15%
Pollyanna - vol. 2 - Eleanor Porter | Editura Sophia

Pollyanna - vol. 2 - Eleanor Porter | Editura Sophia

Editura Sophia
C007-000112
Ultimele produse in stoc
17,00 lei 20,00 lei -15%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Intr-o lume ravasita de insatisfactii, lipsuri si pierderi mai mult sau mai putin ireparabile, Pol­ly­anna este cel mai bun tonic si medicament, pen­tru ca are darul sa gaseasca ceva bun in tot ce se intampla, molipsindu-i si pe cei din jur cu atitudinea sa. Jocul ei ne atrage irezistibil in aceasta aventura a regasirii de sine in ori­zon­tul bucuriei de a fi.

O lectura reconfortanta, pe parcursul ca­re­ia realizam ca schimbarea vietii e inlesnita de o sensibilitate atenta si increzatoare in sensul in­tamplarilor, sub semnul ludicului, al inocentei si al altruismului.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Intr-o lume ravasita de insatisfactii, lipsuri si pierderi mai mult sau mai putin ireparabile, Pol­ly­anna este cel mai bun tonic si medicament, pen­tru ca are darul sa gaseasca ceva bun in tot ce se intampla, molipsindu-i si pe cei din jur cu atitudinea sa. Jocul ei ne atrage irezistibil in aceasta aventura a regasirii de sine in ori­zon­tul bucuriei de a fi. O lectura reconfortanta, pe parcursul ca­re­ia realizam ca schimbarea vietii e inlesnita de o sensibilitate atenta si increzatoare in sensul in­tamplarilor, sub semnul ludicului, al inocentei si al altruismului.

Detalii ale produsului

Barcode
9789731364575
Autori
Eleanor Porter
Nr. pagini
372
Anul publicarii
2015
Editie
2015
Titlul cartii
Pollyanna 2. Domnisoara
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
15

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist