• -32%
Conversații cu prieteni - Sally Rooney | Curtea Veche

Conversații cu prieteni - Sally Rooney | Curtea Veche

Editura Curtea Veche
C002-000157
Ultimele produse in stoc
38,76 lei 57,00 lei -32%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Conversații cu prieteni, autor Sally Rooney carte aparuta la editura Curtea Veche Publishing anul publicarii: 2019 format 20 x 13 cm

Sally Rooney inventează și propune un nou limbaj prin care oamenii, legați unii de alții prin atașament sau iubire, să reușească să comunice și să supraviețuiască împreună. Ce se află în spatele unei discuții obișnuite cu cea mai bună prietenă, cu iubitul, cu mama sau cu tatăl alcoolic? Până unde merge un om atunci când tot ce vrea este să fugă de sine? Sally Rooney pune în personajele sale câte puțin din tot ce am putea fi oricare dintre noi. 

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Bobbi si cu mine asa incepe Frances să povestească despre relatia sa cu cea mai bună prietenă, care ii fusese pentru o vreme si iubită. Ea se vede pe sine ca pe o jumătate din intregul pe care il constituie această relatie, disecată brutal de onest si pusă in raport cu celelalte relatii pe care Frances incearcă să le aibă. Sally Rooney inventează si propune un nou limbaj prin care oamenii, legati unii de altii prin atasament sau iubire, să reusească să comunice si să supravietuiască impreună. Ce se află in spatele unei discutii obisnuite cu cea mai bună prietenă, cu iubitul, cu mama sau cu tatăl alcoolic? Pană unde merge un om atunci cand tot ce vrea este să fugă de sine? Sally Rooney pune in personajele sale cate putin din tot ce am putea fi oricare dintre noi. Sally Rooney s-a născut in 1991 si a crescut in Castlebar, Irlanda, impreună cu un frate mai mare si o soră mai mică. A studiat limba engleză la Trinity College din Dublin si a continuat cu un masterat in stiinte politice, pe care nu l-a terminat. Ulterior s-a inscris si a absolvit tot la Trinity College un masterat in literatură americană. Totodată, Rooney este un renumit speaker si debeater, astfel că in anul 2013 aceasta a obtinut locul inai la Campionatul de debate al universitătilor din Europa. Inainte de a publica prima ei carte, tanăra scriitoare a lucrat ca administrator la un restaurant. Din 2014, Sally Rooney a inceput să scrie constant, iar cartea sa de debut, Discutii cu prieteni, a fost primită cu entuziasm de criticii de carte, autoarea fiind declarată un Salinger al generatiei Snapchat sau o Jane Austen a oamenilor vulnerabili. A doua sa carte, Normal people, apărută in 2018, este deja pe lista finalistilor la Man Booker Prize 2018.

Detalii ale produsului

Barcode
9786064401601
Autori
Sally Rooney
Nr. pagini
400
Anul publicarii
2019
Editie
2019
Titlul cartii
Conversatii cu prieteni
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
32

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist