• -31%
Omul care muta norii - Radu Paraschivescu | Editura Humanitas

Omul care muta norii - Radu Paraschivescu | Editura Humanitas

Editura Humanitas
C004-000694
Ultimele produse in stoc
23,18 lei 33,60 lei -31%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Sunt sapte intamplari de ieri si de azi, din Franta sau din Italia, dintr-un colt al Bucurestiului sau dintr-altul. In Omul care muta norii, Radu Paraschivescu se suie la volanul prozei scurte si isi plimba cititorii pe un traseu cu o serie de opriri la cerere: stupoare, veselie, tandrete, deznadejde si speranta.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Un bărbat se trezeşte ducandu-şi viaţa sub dominaţia unei cifre. Un altul e luat de pe o bancă din parc şi pus să imite, intr-un show ţinut in inima Capitalei, un şarlatan presat de urgenţe neamanabile. Un preacucernic angajează un evlavios care trans­formă un cantonament in loc de rugăciune şi plasează mătănii in locul televizoarelor din camere. Doi surdomuţi deschid, intr-un targuşor din Provence, un joint venture care cheamă la luptă gustul şi mirosul. O fată cu nume inşelător se indreaptă spre groapă ascultand obsesiv Sepultura. O pereche de pungaşi adolescenţi fură de prin case şi lasă o semnătură sfidătoare, colorand de fapt visul unui al treilea. O povestitoare bizară deapănă o păţanie in care lucrurile scapă de sub control in centrul Romei.

Sunt şapte intamplări de ieri şi de azi, din Franţa sau din Italia, dintr-un colţ al Bucureştiului sau dintr-altul.

In Omul care mută norii, Radu Paraschivescu se suie la volanul prozei scurte şi işi plim­bă cititorii pe un traseu cu o serie de opriri la cerere: stu­poare, veselie, tandreţe, deznădejde şi speranţă.

Detalii ale produsului

Barcode
9789735066109
Autori
Radu Paraschivescu
Nr. pagini
264
Anul publicarii
2019
Editie
2019
Titlul cartii
Omul care muta norii
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
31
Cod furnizor
HU002989/1
Colectie
Serie de autor

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Recomandari

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist