• -20%
Vindecarea Arborelui Genealogic - Dr. Kenneth Mcall | Editura Orfeu 2000

Vindecarea Arborelui Genealogic - Dr. Kenneth Mcall | Editura Orfeu 2000

Editura Orfeu 2000
C099-000029
indisponibile
20,00 lei 25,00 lei -20%
Cu TVA

In aceasta carte senzationala si originala, Dr. Kenneth McAll ne spune cum, prin experientele sale medicale si religioase, a descoperit o metoda de vindecare noua si remarcabila.

Autorul este de parere ca numerosi pacienti considerati "incurabili" sunt victime ale controlului ancestral. De aceea, el cauta sa-i elibereze de sub acest control. Alcatuind Arborele Genealogic, Dr. McAll poate identifica acel stramos responsabil de boala pacientului. Apoi taie legatura dintre stramos si bolnav prin savarsirea, impreuna cu un preot, a unei Sfinte Liturghii care il incredinteaza pe stramosul chinuit lui Dumnezeu.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Vindecarea Arborealui Genealogic - Dr. Kenneth Mcall In aceasta carte senzationala si originala, Dr. Kenneth McAll ne spune cum, prin experientele sale medicale si religioase, a descoperit o metoda de vindecare noua si remarcabila. Autorul este de parere ca numerosi pacienti considerati "incurabili" sunt victime ale controlului ancestral. De aceea, el cauta sa-i elibereze de sub acest control. Alcatuind Arborele Genealogic, Dr. McAll poate identifica acel stramos responsabil de boala pacientului. Apoi taie legatura dintre stramos si bolnav prin savarsirea, impreuna cu un preot, a unei Sfinte Liturghii care il incredinteaza pe stramosul chinuit lui Dumnezeu. Cartea sa ar putea revolutiona abordarea spirituala, medicala si psihiatrica a numeroase forme de boala mintala si fizica. Cu siguranta ea va genera mari controverse in randul medicilor si al preotilor.

Detalii ale produsului

Barcode
9789731986111
Autori
Kenneth Mcall
Nr. pagini
156
Anul publicarii
2011
Editie
2011
Titlul cartii
Vindecarea Arborelui Genealogic
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
20

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

11 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist