• -32%
Ghid esențial de parenting - Gail Reichlin Caroline Winkler

Ghid esențial de parenting - Gail Reichlin Caroline Winkler

Editura Curtea Veche
C002-000180
Ultimele produse in stoc
32,64 lei 48,00 lei -32%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Un copil de numai câțiva anișori se tăvălește pe jos în magazin, strigă cât îl ține gura că își urăște fratele sau sora, stă cu ochii lipiți de ecran și refuză olița. Dacă și îngerașul tău face asta capul sus! Deși îți iubești copilul, sunt momente în care nici tu nu-l placi pe el, nici el pe tine.

Gail Reichlin este de profesie educatoare, având o experienţă pedagogică de 47 de ani. De asemenea, este un orator respectat în Statele Unite, oferind sfaturi pe tema disciplinei pozitive atât pentru părinţi, cât şi pentru profesori. Este director fondator și executiv al organizaţiei nonprofit Parents Resource Network cu sediul în Chicago, Illinois, pe care a înființat-o în 1984 cu scopul de a oferi instruire şi soluţii la problemele frecvente de care se lovesc părinţii cu copii mici.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Un copil de numai cativa anisori se tăvăleste pe jos in magazin, strigă cat il tine gura că isi urăste fratele sau sora, stă cu ochii lipiti de ecran si refuză olita. Dacă si ingerasul tău face asta capul sus! Desi iti iubesti copilul, sunt momente in care nici tu nu-l placi pe el, nici el pe tine.Gail Reichlin si Caroline Winkler, ambele pedagoge cu experientă si mame a cate trei copii, oferă cititorilor sute de solutii rapide la problemele cu care se confruntă frecvent părintii. Această nouă editie a cărtii publicată initial cu titlul Ghid de buzunar pentru părinti este la fel de actuală si de utilă. Sfaturile autoarelor se bazează pe bun-simt, judecată sănătoasă si experientă părintească, promovand disciplina care decurge din iubirea neconditionată, insotită de limite educationale ferme. Tine cartea in geantă, in torpedou sau pe raftul din bucătărie si aplică strategiile sugerate de autoare ca să calmezi furtunile de moment, ca să intelegi problemele de comportament ale copiilor si felul in care le poti rezolva pe termen lung.Un ghid universal, disponibil in 18 limbi si in Braille, cu peste 200 000 de exemplare vandute.Gail Reichlin este de profesie educatoare, avand o experienţă pedagogică de 47 de ani. De asemenea, este un orator respectat in Statele Unite, oferind sfaturi pe tema disciplinei pozitive atat pentru părinţi, cat şi pentru profesori. Este director fondator si executiv al organizaţiei nonprofit Parents Resource Network cu sediul in Chicago, Illinois, pe care a infiintat-o in 1984 cu scopul de a oferi instruire şi soluţii la problemele frecvente de care se lovesc părinţii cu copii mici.Gail Reichlin oferă şi sesiuni de consultanţă pentru părinţi, pe tema comportamentelor dificile ale copiilor, şi este implicată in multe programe şi proiecte destinate preşcolarilor. Mai mult, este frecvent invitată in emisiuni radio şi TV şi colaborează cu presa scrisă Parenting Magazine, Scholastics Parent & Child Magazine, Redbook etc..Este mama a trei copii deja mari si bunica iubitoare a lui Noah, in varstă de 11 ani, si a Taliei, in varstă de 9 ani.Caroline Winkler este scriitoare şi a găzduit, impreună cu Gail Reichlin, o emisiune TV despre experienta de părinte, difuzată in Chicago. Cele două autoare au creat un site menit să ajute şi să susţină familiile cu copii: www.pocketparent.com. Aidoma colaboratoarei sale, este mamă a trei copii.

Detalii ale produsului

Barcode
9786064401915
Autori
Caroline Winkler
Gail Reichlin
Nr. pagini
381
Anul publicarii
2019
Editie
2019
Titlul cartii
Ghid esențial de parenting
Subtitlu
Un ghid universal
cu peste 200.000 de exemplare vandute
disponibil in 18 limbi si in Braille
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
32

Reviews (0)

Nu exista recenzii

Recomandari

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist