• -25%
Austerlitz - W. G. Sebald | Editura Art

Austerlitz - W. G. Sebald | Editura Art

Editura Art
C012-000878
Ultimele produse in stoc
25,50 lei 34,00 lei -25%
Cu TVA livrare in 1 - 7 zile lucratoare

Pentru a-si scapa fiul de persecutiile antisemite, o familie de evrei din Praga decide sa-l trimita la inceputul celui de-al Doilea Razboi Mondial in Anglia, la o varsta atat de mica, incat baiatul – care va fi adoptat de familia unui pastor calvinist din Tara Galilor – nu-si va putea aminti si intelege mai tarziu propriul trecut.

Categorii asociate cu aceast titlu:

Descriere

Pentru a-şi scăpa fiul de persecuţiile antisemite, o familie de evrei din Praga decide să-l trimită la inceputul celui de-al Doilea Război Mondial in Anglia, la o varstă atat de mică, incat băiatul – care va fi adoptat de familia unui pastor calvinist din Ţara Galilor – nu-şi va putea aminti şi inţelege mai tarziu propriul trecut.

La maturitate află care e adevăratul lui nume şi porneşte prin Europa incercand să-şi recompună o istorie pe care o presimţise cumva intotdeauna intr-un mod melancolic, descoperind-o acum, treptat, in tot ce are ea mai funest şi mai tragic. J. Austerlitz, neobişnuitul erou al lui Sebald, se vede nevoit să-şi reconstituie viaţa bucată cu bucată, prin imbinarea unor poveşti disparate, adesea incredibile, pentru a afla, in ultimă instanţă, cine este.

Austerlitz este ultimul roman al lui W. G. Sebald şi capodopera sa, o poveste tandră şi sobră deopotrivă, o dramă atat de profundă, incat rămane aproape incomunicabilă.

Detalii ale produsului

Barcode
9786067107630
Autori
W. G. Sebald
Nr. pagini
312
Anul publicarii
2021
Editie
2021
Titlul cartii
Austerlitz
Tip coperta
Brosata (Paperback)
Discount
25

Reviews (0)

Nu exista recenzii

16 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist